miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Comisia Europeana prezenta la Zilele Feroviare 2016 – Summit-ul de Investitii Railway PRO

jost-380x380Domnul Frank Jost, Director de Strategie DG Move din cadrul Comisiei Europene va participa în calitate de vorbitor la Zilele Feroviare 2016 – Summit-ul de Investiții Railway PRO.
Domnul Jost s-a alaturat serviciilor UE in 1996 unde a lucrat ca functionar pentru deschiderea pietei feroviare inca din 2004, ocupandu-se indeosebi cu aspectele economice ale transportului feroviar. Cele mai importante dosare in care a fost implicat au fost taxele de utilizare a infrastructurii, aderarea Statelor din Balcanii de Vest si reajustarea economica a datoriei statelor cu probleme. In calitate de presedinte al unui grup de lucru format din autoritati ale ministerelor de transport, domnul Jost incearca sa sustina procesul de aderare al acestor state in sectorul feroviar.

Va susține o prezentare în cadrul panelului Masuri privind politica de crestere a competitivitatii sectorului de transport feroviar, din prima zi a evenimentului.

Evenimentul Zilele Feroviare 2016 – Summit-ul de Investitii Railway PRO editia a XI-a, care va fi organizat in perioada 11 – 13 octombrie la Bucuresti, reprezinta o platforma de comunicare intre operatori, administratori de infrastructura, reprezentanti ai guvernului si ai industriei feroviare internationale.

Mai multe detalii…

Ultimele Articole