spot_img
miercuri, ianuarie 19, 2022
spot_img

VIDEO Coliziune TIR-tramvai la Iași. Tramvaiul a rămas fără cabină

O coliziune TIR-tramvai la Iași s-a produs în după amiaza zilei de vineri, accident în urma căruia vehiculul de transport în comun a rămas practic fără cabină.

coliziune TIR-tramvai la Iași
FOTO Bună Ziua Iași

Accidentul rutier s-a produs chiar la ieșirea din rondul de la Baza 3 din Iași, unde este capătul de linie al tramvaielor, informează publicația online Bună Ziua Iași. Nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a începe o anchetă în acest sens. Traficul rutier se desfăsoară în condiții dificile din cauza accidentului.

Coliziune TIR-tramvai la Iași. Vatmanul a scăpat ca prin minune

”Cu privire la modul în care a fost produs accidentul rutier în care a fost implicat un tramvai, pe data de 28 mai 2021, în jurul orei 12:45, în zona Baza 3, facem următoarele precizări:

– accidentul nu s-a soldat cu victime;

– din primele cercetări făcute la fața locului, reiese că vagonul cu număr de parc 125, de pe traseul 7, a plecat din rond pe culoarea verde a semaforului, iar TIR-ul îl acroșează la schimbarea direcției de mers;

– în urma acestui accident, circulația tramvaielor de pe traseele 1b, 7 și 11 a fost afectată pentru aproximativ 40 de minute”, a transmis Carmen Ghercă, purtătorul de cuvânt Companiei de Transport Public (CTP) Iași.

Conform autorităților, din fericire, vatmanul implicat în accident nu a fost rănit. Totuși s-a început o anchetă pentru a stabili cauzele evenimentului rutier. În tramvai se aflau doar 10 călători. (A.B.)

Ultimele Articole