spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

FOTO-VIDEO Coliziune între două tramvaie în București. Trei răniți

O coliziune între două tramvaie s-a produs vineri seara pe Șoseaua Giurgiului din Capitală, accident în urma căruia trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE. ”Liniile 7, 19 și 25 funcționează normal pe Șos. Giurgiului, pe sensul spre Șura Mare. Blocare și deviere 96 de minute (18:24-20:00)”, a anunțat STB pe Twitter.

”Liniile 7, 19 și 25 – blocate pe Șos. Giurgiului, în stația Cimitirul Evreiesc, pe sensul spre Șura Mare. Cauza: eveniment de circulație”, a postat Societatea de Transport București pe contul său de Twitter.

De fapt, s-au ciocnit două tramvaie, după cum a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov: ”Coliziune între două tramvaie,  în Soseaua Giurgiului, statia Cimitirul Evreiesc. Trei persoane necesitată acordarea primului ajutor calificat. Pentru gestionarea situației de urgență au fost angrenate două ambulanțe SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), moto SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă si Grupul special de Salvatori”.

Cele două tramvaie se aflau pe același sens de deplasare. Dintre cele trei victime, două, de sex feminin, vor fi transportate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar cea de-a treia victimă, de sex masculin, a refuzat transportul la spital.

Coliziune între două tramvaie. STB va analiza evenimentul

Societatea de Transport București a făcut precizări: ”La ora 18.24, pe Sos.Giurgiului, la stația Cimitirul Evreiesc, sens Șura Mare, un tramvai din linia 19 a fost lovit în spate de un tramvai din linia 7. Din primele informatii, se pare că au rezultat două persoane accidentate în tramvaiul din linia 7. Brigada de Poliție Rutieră face măsurători la fața locului. După finalizarea acestora, se va relua circulația tramvaielor în zonă. În cadrul Societății de Transport București STB SA, s-a declanșat o comisie care va analiza evenimentul. Pe baza rezultatelor, se vor lua măsurile care se impun conform Regulamentului Intern STB și legislației în vigoare”.

Ultimele Articole