sâmbătă, februarie 17, 2024
spot_img

Coliziune cu răniți între două trenuri în Italia

O coliziune cu răniți între două trenuri în Italia a avut loc duminică seara, traficul fiind reluat abia luni dimineața.

O coliziune cu viteză redusă între două trenuri care mergeau în aceeași direcție a avut loc duminică seara în jurul orei 20.20 în zona Faenza din zona Ravenna. Din fericire, au fost înregistrate doar câteva persoane rănite ușor, potrivit news.italy24.press. Impactul s-ar fi produs între un tren regional și un Freccia care s-au ciocnit pe linie. Cauzele și dinamica exactă a accidentului sunt în curs de reconstituire de către Trenitalia și pompieri, care au intervenit cu echipe din Ravenna și Forlì.

Coliziune cu răniți din cauza comunicațiilor defectuoase

În mod evident, ceva nu a funcționat bine la nivelul comunicațiilor, iar trenul care îl urmărea l-a lovit pe cel din față. 17 persoane au fost tratate, dar niciuna dintre ele, din câte se știe, nu a suferit traumatisme sau răni grave. Cu toate acestea, accidentul a provocat, inevitabil, încetiniri ale traficului. Traficul feroviar a fost, de fapt, suspendat între Forlì și Ravenna. Au existat cel puțin patru trenuri Freccia Rossa și Intercity de lung parcurs care sunt oprite în stațiile din apropiere, Forlì, Cesena, Rimini, așteptând să poată pleca.

Ultimele Articole