sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

Circulație oprită la metrou, pe Magistrala 5. Probleme la sistemul de siguranță a traficului

Este circulație oprită la metrou pe Magistrala 5 Eroilor-Drumul Taberei joi dimineață, din cauza unor probleme la sistemul de siguranță a traficului.

UPDATE. Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reluată în condiții normale, începând cu ora 13.00.

UPDATE. Pentru o mai bună circulație a trenurilor pe Magistrala 5, în sistem pendulă, aceasta a fost reorganizată, începând cu ora 12:10, astfel:

  • Eroilor 2 – Favorit, pe firul 1, în sistem pendulă
  • Valea Ialomiței – Romancierilor, pe firul 1 în sistem pendulă
  • Favorit – Râul Doamnei, fir 2, în sistem pendulă.

UPDATE. Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 a fost reorganizată începând cu ora 11:50, astfel:

  • Eroilor 2 – Râul Doamnei, pe firul 2 în sistem pendulă
  • Valea Ialomiței – Romancierilor, pe firul 1 în sistem pendulă.

”Metrorex informează că astăzi, 24.08.2023, începând cu ora 10:45, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 este întreruptă din cauza unei probleme tehnice la sistemul de siguranță a traficului. Prin acest sistem sunt controlate semnalele, macazele și circuitele de cale. Până la remedierea defecțiunii, se încearcă reorganizarea circulației în sistem pendulă. În aceste momente, personalul specializat Metrorex împreună cu furnizorul sistemului intervin cu celeritate pentru remedierea situației. Călătorii sunt informați în legătură cu aspectele precizate mai sus, atât la intrarea în stațiile Magistralei 5 de către personalul comercial, cât și prin intermediul instalațiilor de sonorizare de la nivel vestibul și peron”, a anunțat Metrorex printr-un comunicat, precizând că va reveni cu detalii.

 

Ultimele Articole