spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Circulație în sistem pendulă la metrou, pe Magistrala 1. Posibilă tentativă de suicid

O posibilă tentativă de suicid a determinat duminică responsabilii Metrorex să introducă circulație în sistem pendulă la metrou, pe Magistrala 1.

UPDATE Începând cu ora 16:45 s-a reluat circulația în condiții normale, pe ambele fire, la Piața Unirii 1, au transmis reprezentanții societății de transport subteran din Capitală.

”Metrorex informează că astăzi, 07.08.2022, la ora 14:39, în stația de metrou Piața Unirii 1, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid. Circulația trenurilor a fost reorganizată la linia 1 și se circulă în sistem pendulă între stațiile Mihai Bravu și Eroilor 1 și Eroilor 1 – Crângași. Echipajul SMURD a sosit imediat la fața locului și a intervenit pentru a acorda primul ajutor. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a informat Metrorex.

Această problemă se suprapune pe deficitul de trenuri aflate în circulație la metrou, din cauza faptului că Ministerul Transporturilor și Infrastructurii nu a achitat obligațiile contractuale către furnizorul de mentenanță, societatea Alstom Transport.

Ultimele Articole