miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Circulație feroviară oprită pe secția 502. SRCF Iași intervine cu drezina pantograf

Este circulație feroviară oprită luni seara pe secția 502, iar echipele SRCF Iași intervin cu drezina pantograf.

UPDATE. La ora 23:40 CFR SA a anunțat că circulația feroviară a fost reluată pe intervalul Vatra Dornei – Leșul Ilvei. Următoarele două trenuri, care au staționat temporar în intervalul necesar intervențiilor, vor ajunge la destinație cu întârziere, astfel: R 5703 -122 de minute și IR 1763 cu 62 de minute.

UPDATE. La ora 22:42 s-a repus sub tensiune linia de contact între stațiile Leșu Ilvei – Ilva Mică. Echipa de intervenție acționează în continuare cu drezina pantograf pe distanța Cosna – Grădinița – Silhoasa, tot pentru repunerea sub tensiune a firului de contact.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că circulația feroviară este oprită temporar la această oră pe intervalul Vatra Dornei – Lunca Ilvei – Leșul Ilvei, unde se intervine pentru îndepărtarea unui copac căzut în gabaritul căii și repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Până la finalizarea intervențiilor, următoarele trenuri staționează temporar în gările Poiana Ilvei și Ilva Mică – R 5703 (Suceava – Ilva Mică), IR 1763 (Iași – Timișoara) și R 10534 (Beclean pe Someș – Lunca Ilvei).

”Transmitem scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Iași intervine deja pe intervalul respectiv atât pentru îndepărtarea copacului respectiv, dar și cu o drezină pantograf pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact, astfel încât traficul feroviar să se reia în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul administratorului infrastructurii.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole