miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

FOTO Circulație feroviară reluată pe Magistrala 300. Calea ferată a fost inundată

Este circulație feroviară oprită luni seara pe Magistrala 300, după ce calea ferată a fost inundată și acoperită de aluviuni.

circulație feroviară oprită

UPDATE. CNCF CFR SA a anunțat că circulația feroviară a fost reluată secția Brașov  – Sighișoara, cu limitare de viteză între stațiile Beia și Mureni, pe firul II, în zona localității Archita. Până la retragerea apelor și verificarea terasamentului de către personalul feroviar, patru trenuri de călători – IRN 12346 (București Nord  – Episcopia Bihor), R 3536 ( Mediaș – Brașov), R 3503 (Brașov  – Mediaș) și IC 531 (București Nord  – Cluj Napoca) au staționat temporar în gările adiacente, la această oră garniturile fiind reînscrise în circulație. ”Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov va supraveghea în continuare zona feroviară din dreptul localității Archita, astfel încât traficul feroviar să se desfăşoare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul administratorului infrastructurii.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că circulația feroviară este oprită la această oră între stațiile Beia și Mureni, secția de circulația Brașov – Sighișoara, din cauza  apelor și a aluviunilor care au acoperit calea ferată, în zona localității Archita.

Până la retragerea apelor și verificarea terasamentului de către personalul feroviar, deplasat deja la fața locului, trei trenuri de călători – IRN 12346 (București Nord – Episcopia Bihor), R 3536 (Mediaș – Brașov) și R 3503 (Brașov – Mediaș) staționează temporar în Archita, respectiv în Beia.

”Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru finalizarea intervențiilor în zona localității Archita, condiționate de retragerea apelor, și reluarea circulației în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul dat publicității de CNCF CFR SA.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole