spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

Circulație feroviară întreruptă în Elveția, după ce un muncitor a săpat un puț sub șine

De marți după-amiază este circulație feroviară întreruptă în Elveția, pe o rută importantă, după ce un muncitor a săpat un puț sub șinele de cale ferată.

Este vorba de tronsonul feroviar care leagă Lausanne de Geneva, unde circulația trenurilor este întreruptă de marți, 9 noiembrie, după ce o companie privată a săpat un puț la zece metri sub calea ferată pentru a monta o conductă, a informat ziarul Blick, citat de Libertatea.

Circulație feroviară întreruptă în Elveția. Se face transbordare auto

Traficul feroviar între Geneva și Lausanne, în dreptul localității Tolochenaz, rămâne întrerupt și miercuri, a anunțat societatea națională de transport feroviar din Elveția (SBB). Căile ferate încercaseră să reia circulația garniturilor în această dimineață, cu o restricție de viteză de 20 km/oră, însă testele efectuate au dovedit că demersul ar pune în pericol călătorii.

Potrivit oficialilor SBB, întreruperea este cauzată de „deteriorarea șinei”. Traseul feroviar este complet întrerupt între Allaman și Morges, a declarat purtătorul de cuvânt al SBB, Frédéric Revaz. În acest moment, trenurile regionale vor asigura legătura între Geneva și Allaman și între Lausanne și Morges. Pe porțiunea pe care nu circulă trenurile se face transbordare auto.

Forțele de intervenție sunt la fața locului și încearcă să repare linia.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole