miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Circulație feroviară închisă în Tulcea din cauza inundațiilor

Urmare a avizării administratorului infrastructurii feroviare – CFR SA, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile din cursul zilei de vineri a fost afectată infrastructura feroviară pe secția Medgidia – Tulcea Oraș, circulația feroviară fiind închisă între Babadag și Cataloi.

Conform informațiilor deținute la acest moment, în data de 15.06.2024 vor surveni modificări în circulația trenurilor, potrivit CFR Călători. Trenul R 8660 în relația Tulcea Oraș – Medgidia și trenul R 8651 în relația Medgidia- Tulcea Oraș vor fi anulate. Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile IR 1981/R 8653 în relația București Nord – Medgidia -Tulcea Oraș vor fi preluați cu mijloace auto din stația Constanța și transportați la stația Tulcea Oraș. De asemenea, călătorii care au bilete achiziționate la trenurile R 8656/IR 1982 vor fi transportați cu mijloace auto de la stația Tulcea Oraș la stația Constanța de unde își vor continua călătoria spre stațiile de destinație cu trenul IR 1982, conform cu legitimațiîle de călătorie deținute.

În funcție de avizările ulterioare ale CFR SA vom reveni cu precizări asupra circulației trenurilor R 8658 și R 8662.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole