spot_img
luni, iunie 27, 2022
spot_img

Circulație feroviară blocată pe Valea Prahovei. Un automotor s-a defectat

A fost circulație feroviară blocată pe Valea Prahovei duminică după-amiază, după ce un automotor al Regio Călători s-a defectat între Brașov și Timișu de Jos.

circulație feroviară blocată pe Valea Prahovei

”Trafic feroviar blocat în zona Timișul de Jos, km CF 158 + 100 m, pe firul 1- ruta Predeal-Brașov.

Ca urmare a unor defecțiuni tehnice la cuplajul celor două automotoare ale unui tren Regio-Călători 16033, ce circula pe ruta București Nord-Brașov, traficul feroviar este blocat pe ruta Predeal-Brașov”, a spus Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, citată de site-ul Transilvania 365.

Circulație feroviară blocată pe Valea Prahovei. În trenul defect erau 65 de călători

Și Infotrafic a anunțat problemele de la Timișu de Jos. “Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este întrerupt pe magistrala 300, la kilometrul feroviar 158+100 de metri, localitatea Timișu de Jos, județul Brașov, după ce un tren cu 65 de călători, care circulă pe relația București Nord-Brașov, s-a defectat în mers (probleme tehnice la motor) între stațiile CF Predeal și Brașov. Nu sunt persoane rănite, însă circulația feroviară este întreruptă în totalitate, ținând cont de faptul că în zonă se efectuează lucrări de reparații pe celălalt sens. Se estimează ca circulația feroviară să se reia în 60 de minute”.

Între timp, circulația feroviară s-a reluat, însă toate trenurile care au trecut duminică după amiază pe Valea Prahovei au înregistrat întârzieri.

Ultimele Articole