joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

Circulație feroviară blocată pe Magistrala 300. Deranjament provocat de un utilaj

A fost circulație feroviară blocată pe Magistrala 300 miercuri la prânz, din cauza unui deranjament la infrastructură produs de un utilaj al constructorului care execută lucrări de tip Quick Wins.

”Astăzi, 8 noiembrie 2023, traficul feroviar este temporar oprit între stațiile Războieni-Unirea din cauza producerii unui deranjament la infrastructură de către un utilaj feroviar, ducând la întârzieri în circulația trenurilor. Până la remedierea deranjamentului de către echipa de intervenție CFR SA, următoarele trenuri ale CFR Călători staționează:

  • IR 12342 Viena – București Nord
  • IR 12734 Cluj Napoca – București Nord
  • R 3087 Teiuș – Cluj Napoca

Aceste întârzieri pot genera decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători. Circulația în zona afectată se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Detalii despre aspecte referitoare la intervenția ce are loc ca urmare a întreruperii circulației (cauze, timp de remediere și reluarea acesteia) pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumește pentru înţelegere”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Contactată de Club Feroviar, Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, a precizat că deranjamentul a fost provocat din cauza constructorului care execută lucrări de tip Quick Wins, care a avut probleme la manevrarea unui utilaj care lucra pe firul I. Lucrările de tip Quick Wins în zonă sunt executate de asocierea Drum Asfalt (România) – ZUE (Polonia).

Circulația feroviară pe tronsonul afectat s-a reluat la ora 12,00.

Ultimele Articole