spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

Circulația trenurilor între Simeria și Radna, suspendată timp de o săptămână

Circulaţia trenurilor între staţiile Simeria şi Radna ar putea fi suspendată, în perioada 23 -29 aprilie, din cauza lucrărilor la calea ferată de mare viteză, informează servuspress.ro.

Primăria comunei Veţel a anunţat astăzi că, „având în vedere Proiectul ,,Reabilitarea liniei de cale ferată Frontiera – Curtici – Simeria, parte componentă a Coridorului lV Pan – European pentru circulația trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h – Tronsonul 3- Gurasada – Simeria”, în perioada 23-29 aprilie 2020, se preconizează să se suspende circulația trenurilor pe calea ferată, între stațiile Simeria – Săvârșin – Radna din cauza lucrărilor care se vor executa în zona stațiilor CFR Ilteu – Varadia și Simeria – Deva în conformitate cu adresa CNCFR, Sucursala Regională de Căi Ferate Timișoara, nr.3/7/2/149/2020”.

În aceeaşi informare se mai arată că, pentru a se asigura mobilitatea cetățenilor, CFR va organiza transbordarea călătorilor din trenuri în autobuze, respectiv din autobuze în trenuri, între stațiile Simeria și Radna. Autobuzele vor circula tur – retur, vor opri în apropierea stațiilor CFR, conform programului actual al trenurilor. (D.C.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole