marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Circulația tramvaiului 41 din București, întreruptă în două reprize

Circulația tramvaiului 41 din București a fost întreruptă în două reprize în prima parte a zilei de joi, din cauza unei avarii, apoi a unui accident.

Puțin după ora 7,30 dimineața a fost anunțată prima întrerupere. ”Linia 41 – blocată în zona Bd. Mărăști/ Bd. Expoziției, pe sensul spre Piața Presei. Cauza: avarie la rețeaua de contact”, se arăta într-o postare de pe contul de Twitter al Societății de Transport București.

Incidentul a dus la blocarea pe linie a zece tramvaie. Echipele de intervenţie ale STB s-au deplasat la faţa locului pentru remedierea situaţiei. Pentru preluarea călătorilor, STB a introdus o linie navetă de autobuze între Piaţa Presei şi Ghencea. Apoi a venit și anunțul reluării circulației, pe aceeași rețea de socializare: ”Linia 41 funcționează normal pe Bd. Mărăști. Blocare: 38 de minute (07:32-08:10)”.

Circulația tramvaiului 41, blocată din nou. O persoană a fost lovită de tramvai

Numai că circulația nu a revenit la normal pentru mult timp. La ora 11,40, STB a anunțat din nou pe Twitter: Linia 41 – blocată pe Bd. Ion Mihalache/ Bd. Mareșal Averescu, pe sensul spre Piața Presei. Cauza: eveniment de circulație”.

După cum a declarat pentru Club Feroviar purtătorul de cuvânt al STB, Brîndușa Raeceanu, a fost vorba despre o persoană care a fost lovită de tramvai pe calea de rulare. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a format din nou o linie navetă de autobuze, între Piața Presei și Ghencea. Din aceeași cauză, au fost blocate și liniile 24 și 45 în zona Bd. Ion Mihalache/ Bd. Mareșal Averescu, pe sensul spre Bd. Bucureștii Noi.

Ulterior a venit și anunțul de reluare a circulației: ”Liniile 41, 24 și 45 funcționează normal. Blocare: 50 de minute (11:30-12:20)”.

Ultimele Articole