duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

S-a reluat circulația feroviară pe Ploiești Sud-Măneciu. TFC mulțumește CFR SA

Circulația feroviară pe Ploiești Sud-Măneciu, întreruptă miercuri după amiază după ce o basculantă a lovit un pod, a fost reluată joi.

Circulația feroviară pe Ploiești Sud-Măneciu accident la Măgurele casarea unor macazuri

”Stimați călători, vă informăm că începând de astăzi s-a reluat circulația pe secția Ploiești Sud – Măneciu, acest lucru fiind posibil cu sprijinul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA căreia îi mulțumim pentru efortul depus. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim călătorie plăcută!”, se arată într-o postare de joi de pe pagina oficială de Facebook a Transferoviar Călători.

Circulația feroviară pe Ploiești Sud-Măneciu, oprită în urma unui accident

Traficul feroviar a fost oprit miercuri, în jurul prânzului, între Ploieşti Sud şi Măneciu, după un accident la Măgurele, în care o autobasculantă a acroşat podul feroviar peste râul Teleajen, a anunţat Poliţia Prahova.

Conform sursei citate, poliţiştii Serviciului Judeţean Poliţie Transporturi Prahova au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că o autobasculantă ar fi acroşat accidental podul feroviar peste râul Telejean, între staţiile TF Măgurele Nord – Făget Teleajen, pe secția de cale ferată 304 Ploieşti Sud – Măneciu.

În urma incidentului, podul feroviar a fost deteriorat, circulaţia trenurilor fiind oprită până la remediere. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, după cum a relatat Club Feroviar în cursul zilei de ieri, când cei de la TFC nu erau foarte încrezători că circulația va fi reluată curând. (A.B.)

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole