spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

S-a reluat circulația feroviară la Balota, după deraierea de miercuri

Circulația feroviară la Balota a fost reluată joi după-amiază, la mai bine de 24 de ore după ce un tren de marfă a deraiat.

Circulația trenurilor de călători a fost reluată fără transbordare pe Magistrala 900, începând cu ora 16,00, au anunțat reprezentanții Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA.

Imediat au anunțat redeschiderea circulației și oficialii Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA. Purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a precizat că, începând cu ora 15.55, circulația trenurilor se desfășoară în condiții normale de trafic pe raza stației CF Balota, odată cu finalizarea intervențiilor desfășurate în vederea redeschiderii circulației feroviare, după deraierea a trei vagoane din compunerea unui tren de marfă.

Circulația feroviară la Balota, întreruptă după deraierea marfarului

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat miercuri că circulația feroviară în stația CF Balota este închisă din cauza deraierii, la intrarea în stație, a trei vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului CERFERSPED, după cum a scris Club Feroviar.

Trenul de marfă avea în compunere 26 de vagoane încărcate cu lemne și circula în relația Curtici – Sfântu Gheorghe. Deraierea celor trei vagoane s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei.

Pentru menținerea continuității transportului feroviar de călători în sudul țării, SRCF Craiova a asigurat transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relația Drobeta Turnu Severin – Prunișor, până la finalizarea intervențiilor din stația CF Balota.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole