spot_img
marți, mai 24, 2022
spot_img

VIDEO Ciocnirea tramvaielor din București, surprinsă de camera de bord a unui vatman

Ciocnirea tramvaielor din București de miercuri dimineață a fost surprinsă live de camera de bord a unuia dintre cei doi vatmani ai Societății de Transport București.

Ciocnirea tramvaielor tramvaie s-au ciocnit

Două tramvaie s-au ciocnit miercuri dimineață în Capitală, în zona Șura Mare. În urma coliziunii, cel puțin șapte persoane au fost rănite, dar numărul victimelor ar putea crește, pentru că mulți pasageri au plecat acasă după impact, fără să mai aștepte sosirea ambulanțelor.

Ciocnirea tramvaielor, după ce un vatman nu a schimbat macazul

Accidentul s-ar fi produs după ce vatmanul unui tramvai de pe linia 7 nu ar fi schimbat macazul. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, a avut loc o coliziune între tramvaie în zona Şura Mare, şapte persoane fiind rănite. Ele au leziuni minore şi sunt evaluate medical. Trei pacienţi vor fi transportaţi la Spitalul Bagdasar.

Brigada Rutieră a transmis că accidentul a avut loc miercuri dimineață în jurul orei 11,40, fiind implicate două tramvaie. Astfel, la intersecţia Şoselei Olteniţei cu Șoseaua Giurgiului, vatmanul tramvaiului liniei 7 care se deplasa pe Șoseaua Oltenitei către Șoseaua Giurgiului nu ar fi schimbat macazul şi s-a ciocnit frontal cu un tramvai al liniei 11, care circula regulamentar.

În imaginile surprinse de camera de bord a unuia dintre vatmani se poate vedea momentul impactului dintre cele două mijloace de transport în comun ale STB.

Ultimele Articole