joi, iunie 1, 2023
spot_img

Cinci trenuri vor întârzia câte 15 minute, două zile la rând. Care sunt acestea

Timp de două zile, cinci trenuri vor întârzia fiecare cu câte 15 minute, din cauza unor lucrări făcute de Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

Anunțul a fost făcut joi dimineață, printr-un comunicat, de Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA: „Pentru efectuarea de către CNCF CFR SA a unor lucrări la infrastructura feroviară între staţiile Cilibia-Făurei, în zilele de 28 şi 29 iunie 2022, trenurile vor avea o durată de parcurs mai mare, cu aproximativ 15 minute”.

Cinci trenuri vor întârzia: trei Interregio și două Regio

CFR Călători a furnizat și lista trenurilor care vor avea întârzieri în zilele menționate:

IR 1732 Galați – Braşov

IR 1572 Galați – Bucureşti Nord

IR 12573 Bucureşti Nord – Galați

R 8202 Constanța – Buzău

R 5106 Galați – Adjud.CFR SA: Se fac lucrări pe Firul I

La solicitarea Club Feroviar, purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA, Oana Brânzan, a precizat că ”în perioada menționată de CFR Călători se fac lucrări de întreținere pe firul I, pe aparatele de cale aferente unor linii abătute”.

Firul II de pe secția 702, Făurei-Buzău a fost modernizat, iar lucrările de înlocuire la rând (de tip Quick Wins) s-au încheiat în primăvara acestui an. Pe acest fir, viteza de circulație a trenurilor a fost readusă la valoarea proiectată, de 120 km/oră, așa cum a scris Club Feroviar.

CITEȘTE și FOTO-VIDEO Se circulă iute pe calea ferată Bărăgan-Moldova, reparată cu bani puțini

Ultimele Articole