joi, iunie 27, 2024
spot_img

FOTO-VIDEO Cinci muncitori feroviari au fost uciși de tren în Italia, în apropiere de Torino

Cinci muncitori feroviari au fost uciși de tren în nord-vestul Italiei, în timp ce făceau lucrări de mentenanţă pe timp de noapte la periferia oraşului Torino.

muncitori feroviari au fost uciși de trenTrenul, care circula între Milano şi Torino, se deplasa cu o viteză de 160 km/oră atunci când a lovit o echipă de muncitori care schimbau elemente ale căii ferate la Brandizzo, potrivit agenţiilor de presă AGI şi ANSA, citate de Agerpres.

”Cinci lucrători au fost ucişi de tren, alţi doi fiind răniţi”, au indicat pompierii într-un comunicat. Primarul din Brandizzo, Paolo Bodoni, a înfăţişat pentru agenţia AGI o ”scenă îngrozitoare, cu fragmente de corpuri umane pe o lungime de 300 de metri”. ”Este o tragedie imensă”, a spus edilul. Potrivit acestuia, nu poate fi exclusă o eroare de comunicare drept cauză a acestui accident.

Compania Rete ferroviaria italiana (Rfi), care administrează reţeaua feroviară italiană, a confirmat că cinci muncitori au murit după ce ”un tren comercial în afara programului” i-a lovit cu puţin timp înainte de miezul nopţii.

Cinci muncitori feroviari au fost uciși de tren. Procuratura a deschis o anchetă

Cei cinci muncitori erau angajați ai companiei Sigifer din Borgo Vercelli și aveau vârste cuprinse între 22 și 52 de ani. Doi muncitori care au supraviețuit accidentului sunt în prezent sub observație medicală la spitalul din Chivasso, transmite site-ul Rotalianul.

Imaginile de la camerele de supraveghere ale gării sunt în curs de analiză de către procuratura din Ivrea pentru a determina circumstanțele exacte ale tragicului eveniment.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole