spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

CFR SA va publica doua licitatii, de peste 500 milioane lei, pentru linia Bucuresti Nord-Aeroportul Otopeni

Cele doua licitatii prevad selectarea unui consultant, precum si selectarea constructorului pentru derularea serviciilor de proiectare si executie lucrari in vederea modernizarii liniei de cale ferata Bucuresti Nord – Aeroport International Henri Coanda Bucuresti.

Prima dintre licitatiile ce urmeaza sa fie publicate se refera la contractarea serviciilor de proiectare si executie lucrari aferente obiectivului de investitii “Modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord – Aeroport International Henri Coanda Bucuresti, Faza I: Racord C.F. la terminalul T1, Aeroport International Henri Coanda Bucuresti”.

Licitatia este estimata la 497,38 milioane lei, fara TVA.

Termenul limita pentru primirea scrisorii de exprimare a interesului este 24 decembrie 2018, si, tot la aceeasi data este prevazuta si inceperea procedurilor de atribuire.

Data estimata pentru publicarea anuntului de participare este 24 decembrie 2018.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare – POIM.

Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate – pret. Tot in criteriul de atribuire, propunerea tehnica va avea o pondere de 60%, iar pretul ofertei va avea o cota de 40%.

CFR SA estimeaza ca durata contractului va fi de 14 luni pentru proiectare si executie lucrari, din care 2 luni proiectare si 12 luni executie lucrari.  Perioada de garantie va fi de 60 de luni.

Potrivit descrierii proiectului, constructorul ce urmeaza sa fie selectat va trebui sa asigure lucrarile aferente obiectivului de investitie ce constau in proiectarea si executia lucrarilor in conformitate cu legislatia si reglementarile tehnice in vigoare. Se vor executa lucrari de infrastructura si suprastructura c.f., lucrari de arta, constructii civile, arhitectura, rezistenta, semnalizari feroviare, telecomunicatii feroviare.  Tehnologiile de executie vor tine seama de toate conditionarile impuse de avize si de incadrarea in durata contractului.

 

Cea de-a doua licitatie se refera la contractarea serviciilor de consultanta si supervizare a proiectarii si executiei lucrarilor aferente obiectivului de investitii mentionat mai sus.

Aceasta licitatie este estimata la o valoare de 6,96 milioane lei.

Anumite cerinte sunt la fel cu cele cuprinse in licitatia pentru proiectare si executie, astfel ca termenul limita pentru primirea scrisorii de exprimare a interesului este 24 decembrie 2018, si, tot la aceeasi data este prevazuta si inceperea procedurilor de atribuire.

Data estimata pentru publicarea anuntului de participare este 24 decembrie 2018.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare – POIM.

Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate – pret. Tot in criteriul de atribuire, propunerea tehnica va avea o pondere de 60%, iar pretul ofertei va avea o cota de 40%.

Potrivit descrierii proiectului, consultantul ce urmeaza sa fie selectat va trebui sa asigure supervizarea de inalta calitatea a lucrarilor de proiectare si executie, administrarea corecta a contractului de lucrari de proiectare si executie, cu consilierea CFR SA pe probleme contractuale, asigurarea unui sistem de contabilitate corespunzator si inregistrarea progresului lucrarilor, asistarea CFR SA in planificarea la timp a fondurilor, asistarea  CFR SA in managementul de proiect, monitorizarea si evaluarea activitatii antreprenorului.

Foto: CFR SA

 

Ultimele Articole