spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

CFR SA semneaza contractele pentru documentaţia cadastrală din zona şantierelor Braşov – Apaţa şi Caţa – Sighişoara

CFR SA_Posada_IMG_0770Administratorul național de infrastructură feroviară, CFR SA şi Asocierea S.C. Cornel & Cornel TOPOEXIM S.R.L., S.C.P. Cîmpeanu şi Asociaţii, S.C. GEOTER Proiect S.R.L. şi S.C. THEOTOP S.R.L. au semnat contractele pentru întocmirea documentaţiilor cadastrale şi de evaluare a imobilelor afectate de proiectul de utilitate publică Reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, subsecţiunile Braşov – Apaţa (Lot 1) şi Caţa – Sighişoara (Lot 2).

Terenurile pentru care se vor întocmi documentaţiile de cadastru au o suprafaţă totală de aproximativ 4,6 ha, sunt situate pe raza unităţilor administrativ teritoriale (UAT) din judeţele Braşov şi Mureş (Braşov, Bod, Feldioara, Măieruş, Belin, Apaţa, Caţa, Secuieni, Saschiz, Vânători, Albeşti, Sighişoara), iar evaluarea necesară proiectului se va realiza pentru un număr de 1300 imobile (parcele de teren cu sau fără construcţii pe ele).

Valoarea totală a celor două contracte de prestări servicii  (lot 1 şi lot 2) este de 11.690.817,6 lei (2,5 milioane euro), plăţile aferente fiind asigurate din grantul acordat de Comisia Europeană prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (CEF) şi de la Bugetul de Stat.

Contractul a fost atribuit asocierii sus-amintite în urma desfăşurării unei licitaţii deschise, cu anunţ de participare publicat în SEAP.

Ultimele Articole