spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

CFR SA primeste sase oferte pentru studiul de fezabilitate aferent reabilitarii sectiunii Predeal-Brasov

Astfel, ofertele primite au fost din partea companiilor TPF Inginerie SRL, Consis Proiect S.R.L., Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial, asocierea Egis Romania– Egis Rail – Italrom Inginerie Internationala SRL, asocierea Italferr SpA – SC ISPCF SA si asocierea 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata Spa –Yűksel Proje Uluslararasi A.Ș.

Reamintim ca in noiembrie 2018 CFR SA a publicat licitatia pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent reabilitarii sectiunii Predeal-Brasov.

Aceasta sectiune este parte componenta a Coridorului IV Feroviar, ramura nordica.

Valoarea contractului este estimata la 19, 5 milioane lei (4,2 milioane euro), iar finantarea va fi asigurata din fonduri europene.

Criteriile de atribuire vor urmari cel mai bun raport calitate-pret, in consecinta componenta financiara a ofertei va avea o pondere de 40%, propunerea tehnica va avea o pondere de 36%, in timp ce experienta expertilor va avea o cota de 24%.

Contractul se va desfasura pe o perioada de 23 de luni de la data atribuirii.

Obiectivul contractului de prestari servicii este de a asigura clientului (CFR-SA) solutia optima pentru executarea lucrarilor de modernizare a caii ferate pe sectiunea Predeal-Brasov, atat din punct de vedere tehnic, operational, cat si economic si financiar, precum si al impactului asupra mediului si al schimbarilor climatice.

Prestatorul va elabora un studiu de fezabilitate care va fi utilizat pentru selectarea solutiei optime de modernizare a infrastrcuturii feroviare si va intocmi documentatia necesara pentru obtinerea avizelor si acordurilor in etapa studiului de fezabilitate, alaturi de documentatia de licitatie pentru faza de proiectare si executie, precum si pentru supravegherea lucrarilor de constructie.

Ultimele Articole