miercuri, iulie 3, 2024
spot_img

CFR SA organizează licitație pentru lucrări de reparații

Timisoara-feroviar_Cale-ferataAdministratorul național de infrastructură feroviară, CFR SA, organizează, la 19 aprilie, licitaţie deschisă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii pe tronsoanele Livezeni-Simeria şi Caransebeş-Reşiţa Nord. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 2.550.571 lei fără TVA (571 mii euro), sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.
Lucrările de întreţinere şi reparaţii la infrastructură se vor executa pe intervale de staţie Baru Mare-Livezeni (tronson Livezeni-Simeria) şi Brebu – Reşiţa Nord (tronson Caransebeş-Reşiţa Nord) şi au drept scop creşterea gradului de siguranţă în transportul feroviar de călători şi de marfă.
Durata de valabilitate a contractului este de 4 luni de la atribuire, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 19 aprilie, ora 9.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 10.00, la sediul Sucursalei CF Timişoara.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole