spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

CFR SA angajează ingineri proaspăt absolvenți. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA angajează ingineri, absolvenţi din ultimii trei ani, în cele mai importante domenii de specialitate ale gestionarului reţelei feroviare naţionale.

CFR SA angajează ingineri Swietelsky contestă din nou licitațiaCFR SA a început deja programul de selecţie pentru ocuparea a 90 de posturi de ingineri.

CFR SA oferă absolvenţilor din instituţiile de învăţământ tehnic superior oportunităţi de dezvoltare a unei cariere în domeniul feroviar, printr-un program de selecţie pentru completarea a 90 de posturi de ingineri, distribuite pe toate cele opt regionale de cale ferată (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Galaţi), pentru specializările: tehnologia transporturilor (Trafic), telecomunicaţii/telecomenzi feroviare şi electronică (Instalații), construcţii căi ferate drumuri şi poduri (Linii).

CFR SA angajează ingineri. Ce oferă

Programul de selecţie se adresează absolvenţilor care îşi doresc o carieră profesională construită şi fundamentată pe experienţa specialiştilor şi experţilor feroviari, care se implică în mod direct în dezvoltarea şi implementarea celor mai mari programe de dezvoltare a infrastructurii feroviare.  Prin acest sprijin acordat absolvenţilor, compania contribuie la dezvoltarea carierei tinerilor ingineri, prin instruire şi formare profesională într-un domeniu complex de activitate şi cu perspective de dezvoltare profesională.

CFR SA este o companie cu capital majoritar de stat, specializată în administrarea şi gestionarea infrastructurii feroviare din România. Compania este prezentă pe piaţa feroviară din anul 1998, administrarea activităţii feroviare la nivel local fiind gestionată prin cele opt sucursalele regionale care funcţionează în Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

Informaţiile referitoare la condiţiile de participare la preselecţie şi perioada de desfăşurare a acestei etape sunt disponibile la nivelul fiecarei regionale de cale ferată şi, de asemenea, vor fi publicate în perioada următoare și pe site-ul companiei www.cfr.ro, la domeniul Angajări.

Mai multe posibilități de angajare in domeniul feroviar puteți găsi pe site-ul Carieră Feroviară în România.

Ultimele Articole