spot_img
marți, ianuarie 31, 2023
spot_img

CFR SA a fost amendată de Poliția Rutieră pentru șantierul de la bariera Andronache

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a fost amendată de Poliția Rutieră pentru șantierul de la bariera Andronache.

”În urma verificărilor efectuate în teren de către polițiștii Brigăzii Rutiere s-au constatat disfuncționalități privind semnalizarea rutieră a lucrării”, au transmis oamenii legii, care au precizat că este vorba de ”nesemnalizarea sau semnalizarea necorespunzătoare, conform standardelor în vigoare, a obstacolelor sau lucrărilor aflate în zona drumului public”.

”Având în vedere aceste aspecte, executantul lucrării a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile art. 105 alin.1, pct.3 din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, au mai precizat polițiștii.

Amenda aplicată administratorului infrastructurii feroviare din România a fost cea minimă, în valoare de 3.045 de lei.

Șantierul de la bariera Andronache a fost deschis miercuri dimineață

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a început miercuri dimineață lucrările de reparații la bariera de pe șoseaua Andronache, la trecerea la nivel cu Magistrala 800 București-Constanța. Șoseaua Andronache a fost închisă la barieră, iar șoferii deviați până la ora 21,00, după cum a informat Club Feroviar.

Vineri ar urma să înceapă un șantier similar și la bariera Petricani, tot cu închiderea circulației auto pe perioada lucrărilor. Aici, șantierul ar fi trebuit să înceapă marți, conform anunțului inițial al CNCF CFR SA.

Ultimele Articole