spot_img
luni, iulie 4, 2022
spot_img

CFR SA a reparat o bucățică din Podul Constanța

CFR SA spune că au fost finalizate lucrări de reparații și consolidare la culeea nr. 2 a Podului Constanța. Reamintim că lucrările au început la 15 iulie urmând să fie încheiate anul viitor (opt luni durata contract).

Constructorul a finalizat lucrările de reparații și consolidare la culeea (nr 2), situată de pe partea dreaptă a podului, pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noi, în prezent fiind în desfășurare lucrări la pilele de pe zona centrală, potrivit unei postări a CFR SA pe pagina sa de socializare.

Culeea este infrastructura de la capătul podului care are rolul de a prelua sarcinile transmise de suprastructura acestuia și de a susține calea de acces pe pod.  Lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară București – Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța) se desfășoară doar în cursul nopții, în etape succesive în intervalul orar 00.00 – 4.00, când este posibilă întreruperea alimentării cu tensiune a liniilor de troleibuz si/sau tramvai, circulația autovehiculelor fiind permanent deschisă pe o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfășoară lucrările.

CFR SA recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă și să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor.

 

Ultimele Articole