CFR SA a redeschis o trecere la nivel in judetul Constanta

1 noiembrie 2018

CFR SA a informat ca au fost finalizate lucrarile de reparatii la trecerea la nivel cu calea ferata din Eforie Nord, situata la intersectia strazii 23 August cu linia de cale ferata Constanta – Mangalia, iar incepand cu data de 1 noiembrie traficul rutier a fost redeschis pe DJ 383 Eforie Nord – Techirghiol.

Lucrarile de reparatii la trecerea la nivel cu calea ferata de la au fost executate in perioada 20 octombrie – 1 noiembrie 2018 si au constat in montarea de dale elastice, turnarea unui covor asfaltic, montarea de parapeti metalici de protectie si inlocuirea materialelor de cale sine/traverse din zona pasajului.

Administratorul national de infrastructura feroviara mentioneaza faptul ca lucrarile de intretinere executate la trecerile la nivel au drept scop imbunatatirea conditiilor de circulatie atat pentru traficul rutier, cat si pentru traficul feroviar.

CFR SA a reamintit faptul ca, in perioada lucrarilor de reparatii, circulatia rutiera a fost inchisa pe DJ 383, la trecerea la nivel intre Eforie Nord si Techirghiol, traficul fiind deviat pe DN 38 prin Negru Voda.

 

Foto: CFR SA