spot_img
luni, februarie 6, 2023
spot_img

CFR Electrificare către Patronate: Ne întâlnim doar după numirea secretarilor de stat

Conducerea companiei Electrificare CFR și-a manifestat disponibilitatea unei întâlniri fizice cu operatorii feroviari privați doar după numirea secretarilor de stat, până atunci fiind posibilă doar o întâlnire pe o platformă electronică dedicată.

Un răspuns in acest sens al Electificare CFR a fost postat joi dimineața pe contul de LinkedIn al managerului unui operator privat feroviar, membru al Organizației Patronatelor Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).

Răspunsul a venit după ce OPSFPR a cerut zilele trecute o întâlnire cu managementul Electrificare CFR, al CFR SA, al Consiliului Feroviar din cadrul Consiliului Concurenței, al Ministerului Transporturilor. Patronatele au respins zilele trecute cererea Electrificare CFR de semnare a unui nou act adițional.

Electrificare CFR și-a manifestat acceptul de a se întâlni online cu OPSFPR joi, însă pentru o întâlnire fizică a spus că aceasta poate avea loc după numirea secretarilor de stat. „Un răspuns inteligent de la Ministerul Transporturilor, noi dorim să avem un preț corect la energie, pe ei îi interesează secretarii de stat. Deci economia națională stă în <Captain America Secretarii de Stat>. Așa că noi toți privații cu sute de milioane credite prin bănci așteptăm niște domni când au ei chef să vorbească cu noi și prețul la energie nu ne așteaptă”, a afirmat managerul care a făcut public răspunsul Electrificare CFR.

Ultimele Articole