spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

CFR Călători, trenuri de capacitate maximă pentru festivalul Neversea

CFR Călători informează că în perioada 7 – 10 iulie a.c., “Trenurile Soarelui” sunt la dispoziția celor care merg la Festivalul Neversea.

Toate regiunile ţării sunt conectate cu litoralul românesc, CFR Călători oferind tuturor posibilitatea de a călători fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din București Nord prin intermediul trenurilor care circulă într-un orar cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur pentru Festivalul Neversea.

Toate “Trenurile Soarelui”  au în compunere vagoane clasă climatizate, potrivit unui comunicat de presă al CFR Călători.

CFR Călători va asigura compunerea maximă tehnic disponibilă pentru fiecare garnitură de tren.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători vă recomandă să vă planificaţi din timp călătoria, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie și să folosiți toate trenurile din programul de circulație “Trenurile Soarelui”.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație de 30 zile, utilizând următoarele canale de vânzare:

  • online de pe cfrcalatori.ro;
  • din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery);
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • de la casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați (agenții de turism).

Ultimele Articole