spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Cât vrea să dea CFR Călători pe salubrizarea vagoanelor pentru o perioadă de șase luni

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a lansat o procedură de achiziție pentru salubrizarea vagoanelor sale din trei revizii și două posturi de revizie.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat duminică anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de salubrizare vagoane de călători”. Valoarea totală estimată a contractului, ce se intenționează a se încheia pentru șase luni, este de 1.825.385 de lei, echivalentul a aproape 370.000 de euro.

Licitație pentru salubrizarea vagoanelor, împărțită în trei loturi

Procedura de achiziție lansată de operatorul feroviar de stat este împărțită în trei loturi, după cum urmează:

  1. Salubrizare vagoane de călători Revizia de Vagoane Simeria

Valoarea estimată fără TVA: 688.545 de lei

  1. Salubrizare vagoane de călători Revizia de Vagoane Arad și Post Revizie Vagoane Curtici

Valoarea estimată fără TVA: 799.895 de lei

  1. Salubrizare vagoane de călători Revizia de Vagoane Caransebeș și Post Revizie Vagoane Oravița

Valoarea estimată fără TVA: 336.945 de lei.

Pentru participarea la licitație se solicită o declarație pe propria răspundere referitoare la utilajele, instalațiile, echipamentele tehnice, conform Caietului de sarcini, de care poate dispune operatorul economic pentru îndeplinirea contractului. De asemenea, se cer certificate emise de organisme independente cu privire la sistemele sau standardele de management de mediu. Se va face dovada implementării unui sistem de management al mediului în conformitate cu SR EN ISO 14001, sau echivalent, pentru obiectul procedurii.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 31 octombrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 31 ianuarie 2023.

Ultimele Articole