spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

CFR Călători repune în circulație trenuri pe care anterior le suspendase de teama viscolului

Ca urmare a îmbunătățirii condițiilor de circulație atât pe secția București-Constanța, cât și pe secțiile adiacente Slobozia Veche-Ciulnița, Slobozia Veche-Urziceni, CFR Călători a anunțat miercuri după-amiază că repune în circulație trenuri pe care anterior le suspendase.

CFR Călători repune în circulație trenuri diesel pe M800
FOTO cu rol pur ilustrativ: Forum Metrou Ușor, user Dr2005

Operatorul feroviar de stat precizează că programul trenurilor urmează să revină progresiv la normal.

CFR Călători repune în circulație trenuri în sud-estul țării

Astfel, se repun în circulație următoarele trenuri:

în data de 27 ianuarie

  • R 8585, R 8586, R 8587 și R 8588 Slobozia Veche –Ciulnița si retur
  • R 8344 Constanța – Fetești – Călărași Sud

în data de 28 ianuarie

  • R 8343 Călărași Sud – Fetești –Constanța

Informați-vă înainte de a pleca la drum!

Având în vedere faptul că circulația trenurilor se desfășoară în continuare în condiții de iarnă, CFR Călători și CFR SA țin în permanență legătura operativ cu personalul de serviciu din trenurile aflate în parcurs pentru a se putea lua cele mai bune măsuri pentru asigurarea condițiilor optime de călătorie.

CFR Călători le recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor:

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie. (A.B.)

Ultimele Articole