spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații vagoane de 20 de milioane de euro

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a lansat o licitație pentru reparații vagoane în valoare de 20 de milioane de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri după-amiază anunțul de licitație ce are ca obiect „Servicii de reparaţie planificată tip RP, rebandajarea osiilor montate, refacere protecție anticorozivă și vopsire integrală în sistem poliuretanic, reparații/recondiționări/înlocuiri de subansamble/piese/materiale constatate pe fluxul de reparație ca necesar a fi efectuate la vagonul de călători seria 2616”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se intenționează a fi încheiat pentru o perioadă de 23 de luni este cuprinsă între 172.800 și 101.001.113,14 lei.

La evaluarea ofertelor, componenta financiară (prețul) va conta în proporție de 90%, restul urmând a fi acordat pentru termenul de garanție. Conform prevederilor caietului de sarcini, termenul de garanție al serviciilor prestate este de șase luni. Se vor puncta ofertele tehnice care prevăd termene de garanție mai mari de șase luni, până la maximum 18 luni.Condiții de participare la licitația pentru reparații vagoane

Pentru participarea la procedura de achiziție, cerința minimă este ca media cifrei de afaceri pe anii 2019, 2020 și 2021 să fie de cel puțin 29.322.903 lei. Operatorii economici persoane juridice române sau străine ce depun oferta trebuie să facă dovada deținerii Certificatului pentru funcția de efectuare a întreținerii/Certificatului de conformitate pentru funcții de întreținere.

Garanția de participare la licitație este de 293.229 de lei sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 21 iunie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 21 septembrie 2022.

Ultimele Articole