spot_img
luni, octombrie 3, 2022
spot_img

CFR Călători publică noi posturi libere pe platforma Carieră Feroviară în România

Operatorul național de transport feroviar de pasageri pune la dispoziție noi locuri de muncă:

inginer in specializarea material rulant de cale ferata si specializarea ingineria transporturilor

mecanic locomotiva-automotor:

  1. a) mecanic locomotiva-automotor II (la manevra)
  2. b) mecanic locomotiva-automotor I (la drum)

manevrant vagoane

CFR Călători a anunțat participarea la evenimentul INFRATRANS® 2019, iar detalii suplimentare despre posturile vacante puteți afla înregistrându-vă ca vizitator aici

Targul de joburi si cariera – Cariera Feroviara in Romania va avea loc in Salonul Regal, in data de 5 iunie, in intervalul orar 11:00-16:00.

Urmariti pe site-ul www.infratrans.ro ce firme vor fi prezente la Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania, iar pe site-ul www.cfir.ro puteti vedea oferta de locuri de munca disponibila in acest moment in domeniul feroviar si sa aplicati la ce post doriti.

INFRATRANS® 2019 va incepe in data de 4 iunie, in statia CFR Bucuresti Nord. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

Evenimentul va avea loc in zilele de 4-5 iunie si este structurat in trei parti, respectiv expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera si expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13.

In cadrul expozitiei de standuri, si-au anuntat prezenta pana in acest moment urmatoarele companii: Alstom, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL, Grampet Group, voestalpine VAE APCAROM, Hiarom, DB Engineering & Consulting, AIFR, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Informatica Feroviara, Electrificare CFR, Telecomunicatii CFR, AFER, CENAFER, METROREX si STB.

Ultimele Articole