CFR Călători organizează un concurs de fotografie de iarnă. Spre exteriorul trenului

11 ianuarie 2021

În goană după imagine publică (adevărata imagine construită pe baza condițiilor superioare de călătorie fiind desirabilă, dar deocamdată imposibilă), CFR Călători organizează un concurs de fotografie numit „Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021). Fotografiile vor fi făcute desigur spre exteriorul trenului, nu spre interiorul acestuia astfel încât să nu poată fi observate condiții de călătorie deseori nepotrivite.

Detalii au fost furnizate zilele trecute de către conducerea CFR Călători. Concursul se va finaliza la începutul lunii martie, cu desemnarea câștigătorilor.

Dar în ce constă concursul? „ În perioada 04 ianuarie – 28 februarie 2021 te așteptăm să ne transmiți cele mai frumoase momente surprinse de tine iarna cu trenurile CFR Calatori, chiar și din interiorul vagonului sau de la fereastra trenuluiprin WETRANSFER la adresa de email marketing.calatori@cfrcalatori.ro.

Câștigătorii vor fi anunțați pe site și pe pagina de facebook a companiei până la data de 4 martie 2021.

Marele premiu constă într-un Card Tren Plus, nominal, valabil 1 an, 2 seturi sport: căciulă, fular şi mănuşi (personalizate), 2 caști bluetooth on-ear, 2 pernuțe gonflabile de voiaj, 1 stick de memorie de 16 GB , 1 sacoșă de pânză (personalizate).

Detalii despre Regulamentul concursului pot fi obținute aici.

La finele lunii trecute, CFR Călători a anunțat demararea programului „Trenurile zăpezii”. Oferta de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021. Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din staţiile: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi sau Vatra Dornei. Turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinație/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei. (D.C.)