spot_img
marți, ianuarie 31, 2023
spot_img

CFR Călători oferă cărți de gândire pozitivă în trenurile întârziate

Stați de două ore într-o haltă necunoscută și nu știți când pleacă trenul spre destinație, cum s-a întâmplat dealtfel duminică în prima zi a noului Mers al Trenurilor cu IC Suceava – București? Ei bine de azi înainte veți fi mai calm. CFR Călători oferă cărți de gândire pozitivă în trenurile întârziate.

CFR Călători oferă pe IC-uri o colecție de cărți printre care se găsesc și cărți de gândire pozitivă și conservare a energiei proprii.

De duminică, 11  decembrie 2022, CFR Călători iese din tipare și vine în întâmpinarea pasagerilor care aleg să călătorească cu trenurile Intercity  CFR Călători cu un nou proiect – „Biblioteca pe roți”. Călătorii se pot bucura de o lectură interesantă pe tot parcursul drumului în trenurile Intercity, potrivit unui comunicat de presă al companiei remis exact când IC-ul de Suceava avea două ore întârziere spre București.

CFR Călători oferă cărți de gândire pozitivă în trenurile întârziate

Printre primele titluri care pot fi lecturate în trenurile Intercity CFR Călători se numără: Feng Shui la serviciu de Richard Webster, Stai, priveşte, ascultă! de Ken Page și Nancy Nester, De ce bradul are frunze verzi tot timpul de Noemi Costache și multe altele, spune CFR.

O carte recomandată dacă sistemul nervos e suprasolicitat

Una dintre cărțile interesante menționate de CFR Călători anume „Stai, priveşte, ascultă!” ar putea fi de folos călătorilor exasperați de întârzierea IC-urilor lor.

”Aveţi nevoie de ajutor? Vă simţiţi copleşiţi de energiile vieţii? Sunteţi plictisiţi de propriile poveşti de viaţă? Aveţi probleme de natură energetică? Vreţi să găsiţi modalităţi prin care să faceţi o schimbare majoră, în viaţa voastră? Acest manual a fost elaborat pentru persoanele care se simt copleşite de problemele vieţii în prezent şi care ar putea avea nevoie de răspunsuri în orice moment său simţ că sistemul lor nervos este suprasolicitat”, prezintă cartea editura ce o are de vânzare.

Proiectul ”Biblioteca pe roți” va fi disponibil în trenurile IC, pe rutele București Nord – Cluj Napoca (cu ramură pentru Teiuș – Arad), Constanța – București – Brașov, București Nord – Constanța și București Nord – Suceava (cu ramură pentru Pașcani – Iași).

CITEȘTE și Locomotivă defectă la 20 de minute de la plecare, la un tren Intercity. Are întârziere două ore

CFR Călători susține importanța cititului și crede că bagajul cel mai important pe care un om îl  poartă toată viața este bagajul de cunoștințe. De aceea, încurajăm pasagerii să aleagă o carte, să o citească, iar înainte de coborâre cartea să fie lăsată la locul special amenajat pentru ca toți călătorii să se poată bucura de o lectură interesantă, mai spune compania.

Ultimele Articole