spot_img
miercuri, octombrie 5, 2022
spot_img

CFR Călători: Nu vă urcați în tren dacă vi se spune că nu sunt locuri

Compania națională  de transport feroviar de călători a făcut zilele trecute un apel la călători de a nu se urca in trenuri dacă la casele de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri. 

CFR Călători face apel la călători să nu urce în tren dacă la casa de bilete li se comunică că nu mai sunt locuri. Recomandarea este valabilă și pentru persoanele posesoare de abonamente/autorizații.

„Vă rugăm faceți rezervare din timp pentru a putea suplimenta în mod operativ trenurile înainte de plecare. Facem apel la călători să evite aglomerația și să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente/autorizatii și pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, recomandăm tuturor călătorilor noștri procurarea biletelor din timp. Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare”, spune CFR Călători. Club Feroviar a prezentat însă recent cazuri de personal feroviar care nu respectă regulile impuse de conducerea societății și care nu au fost sancționate. (D.C.)

Ultimele Articole