vineri, februarie 16, 2024
spot_img

CFR Călători la Târgul de Turism al României. Reduceri la biletele de tren și termosuri

După ce a eliminat mai toate ofertele comerciale, CFR Călători promite reduceri la biletele de tren cumpărate la Târgul de Turism al României.

Operatorul feroviar de stat a anunțat marți, printr-un comunicat postat pe site-ul propriu, că în perioada 15-18 februarie 2024 va participa la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

La standul CFR Călători de la târg puteți afla detalii despre modalitățile de cumpărare a biletelor în trafic intern și internațional și ofertele CFR Călători către principalele destinații turistice şi nu numai, din țară și din Europa.

De asemenea, se așteaptă parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”. „La stand vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren”, se arată în comunicat.

Tot la Târg va fi prezentată și oferta Trenul Charter – destinată firmelor și agențiilor de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc). „Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi <închiriat> pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia”, precizează operatorul. Trebuie menționat faptul că închirierea de garnituri nu este chiar ”inedită”, ea fiind practicată de mai multe companii feroviare din Europa și nu numai.CFR Călători la Târgul de Turism. Pasagerii, momiți cu termosuri și baterii externe

CFR Călători mai informează că în cele patru zile de târg, vizitatorii care aleg să cumpere biletele de tren de la standul CFR Călători pentru călătoria în trafic intern la vagon clasa 1 și clasa a 2-a se vor bucura de o reducere de 20% din valoarea tarifului de transport și a tichetului de rezervare la vagon clasă.

„Odată cu acest discount, cumpărătorii vor primi și mici surprize. Acestea se vor oferi în limita stocului disponibil pentru achiziţionarea biletelor de tren ce au valori de cel puțin 50 de lei. Astfel, pentru biletele a căror valoare este de la 50 până la 100 de lei – surpriza este un rucsac pliabil, pentru biletele a căror valoare este de la 100 până la 200 lei – surpriza constă într-o baterie externă pentru încărcarea telefonului, iar dacă valoarea biletelor cumpărate depășește 200 de lei, surpriza oferită cuprinde un termos destinat alimentelor și un stick de memorie 16 GB”, se mai arată în comunicat.

Reducerea se aplică la preț întreg clasa 1 și clasa a 2-a și nu se cumulează cu alte oferte. “Biletele CFR online” cumpărate la standul CFR Călători nu vor da dreptul la modificarea contractului de transport: anticipare, amânare, întrerupere sau restituire.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 3B și poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Ultimele Articole