spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

CFR Călători la Târgul de Turism al României. Oferte de călătorie și produse promoționale

Și în acest an participă CFR Călători la Târgul de Turism al României, care se desfășoară în perioada 14-17 noiembrie la Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

CFR Călători la Târgul de Turism

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători are standul nr. 227 – 228 din Pavilionul B1, care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

În perioada Târgului de Turism al României, vizitatorii care îşi vor cumpăra bilete de tren de la standul CFR Călători vor primi premii (care vor consta în produse promoţionale acordate în limita stocului disponibi)l. Acestea se vor oferi pentru achiziţionarea biletelor de tren ce au valoarea minimă de 75 de lei.

CFR Călători la Târgul de Turism. Trenuri charter și parteneriate

Vizitatorii vor putea afla detalii despre oferte către principalele destinații turistice şi nu numai, din țară și din Europa.

De asemenea, vor afla despre Trenul Charter – pentru firmele și agențiile de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc). Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.

Vo putea fi încheiate și parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”. La stand vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole