spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

CFR Călători la Târgul de Turism al României 2022. La InnoTrans n-a fost

Operatorul feroviar de stat joacă doar ”acasă”, nu și ”în deplasare”. CFR Călători și-a anunțat prezența la Târgul de Turism al României 2022 care are loc în aceste zile la Romexpo, după ce a lipsit de la InnoTrans Berlin.

„Îți faci planuri de călătorie? Vino și tu la Târgul de Turism al României 2022, de la Romexpo! De astăzi, 10 noiembrie și până duminică, 13 noiembrie 2022 ne găsești la Standul nr. 23 din Pavilionul B1. Ai ocazia să alegi oferta de călătorie care ți se potrivește spre destinația ta preferată. Te așteptăm cu oferte de călătorie cu trenul atât în trafic intern, cât și în trafic internațional. Program vizitare: 10 – 12 noiembrie: în intervalul 10:00 – 18:00 și 13 noiembrie: în intervalul 10:00 – 16:00. Accesul la TTR este gratuit”, se arată într-o postare de pe contul oficial de Facebook al CFR Călători.

Târgul de Turism al României 2022 și-a deschis porțile joi

La Pavilionul Romexpo din Bucureşti s-a deschis joi Târgul de Turism al României, la care sunt prezente 86 de companii, cu oferte diferite pentru perioada sărbătorilor de iarnă, dar și pachete all-inclusive pentru vara anului viitor.

Organizatorii anunță că nu vor lipsi reducerile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion și nici promoțiile pentru cazare în stațiuni montane celebre pentru zilele de Crăciun. La eveniment sunt prezenți reprezentanți din nouă țări, între care Bulgaria, Egipt, Turcia sau Japonia.

CFR Călători, marele absent la InnoTrans 2022 Berlin

România absentă aproape pe toată linia de la cel mai mare târg de transport din perioada postpandemică, Innotrans 2022 Berlin, după cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar. Firmele private din domeniul feroviar au fost prezente la târg, însă nici Ministerul Transporturilor și nici companiile feroviare de stat nu au avut niciun stand în pavilionul expozițional Messe Berlin.

La InnoTrans au avut standuri companiile feroviare de stat din Europa și chiar din apropierea României. Vom enumera aici Deutsche Bahn (Germania), OBB (Austria), TCDD (Turcia) sau Ferrovie dello Stato și Trenitalia (Italia). În plus, unul dintre cele mai mari standuri a aparținut polonezilor de la PKP, care au venit și cu material rulant în incinta complexului expozițional.

Acum însă e prezentă CFR Călători la Târgul de Turism al României. Meci ”acasă”.

Ultimele Articole