spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Cu CFR Călători la Electric Castle. Trenurile InterRegio vor opri la Bonțida

Amatorii de muzică electronică vor putea ajunge cu CFR Călători la Electric Castle, festival care se desfășoară în perioada 17-21 iulie 2018 la Bonțida, județul Cluj.

CFR Călători la Electric Castle

”Pentru preluarea traficului feroviar de călători estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfășoară în apropiere de Cluj, în perioada 17 – 21 iulie 2018, trenurile InterRegio ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la Bonțida. Studenţii călătoresc în baza legii HG 42/2017, cu procurarea biletelor de la casele de bilete din gări”, a anunțat operatorul feroviar de stat.

Cu CFR Călători la Electric Castle. Prețurile biletelor

Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida cu tren InterRegio, clasa a 2-a costă 100,90 lei, iar pentru un elev – 50,45 lei. Pe distanța Cluj Napoca – Bonțida, un bilet pentru un adult la tren Regio costă 4,40 lei.

Modalități de cumpărare a biletelor de tren:

  • online de pe site-ul cfrcalatori.ro , cu reducere de 5% – singura care se cumulează și cu alte discount-uri, tip 10% pentru călătoria dus-întors;
  • de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR;
  • de la automatele de vânzare din gările mari sau de la

Comuna Bonțida, aflată la 30 km distanță de Cluj Napoca și la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviară 401 care asigură legătura între Cluj Napoca și nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de stațiile CFR Bonțida și Răscruci.

Festivalul Electric Castle se desfășoară în perioada 17-21 iulie 2018 și este primul festival din România care a mutat muzica electronică și concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel, desfășurându-se în incinta Castelului Banffy din Bonțida.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei cfrcalatori.ro , să sune la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului CFR din stații.

Ultimele Articole