spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

CFR Calatori anunta licitatii de pana la 12,5 milioane euro

Potrivit anuntului de participare publicat de catre CFR Calatori, operatorul va organiza in data de 29 noiembrie, la sediul sau, o licitatie deschisa in vederea contractarii unor servicii de reparatii planificate tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW TSAM (tractiune servicii auxiliare modernizate). Potrivit anuntului de participare, criteriul de atribuire il va constitui pretul cel mai scazut.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 noiembrie.

Pentru intregul contract de reparatii locomotive CFR Calatori estimeaza o valoare cuprinsa intre 1,96 milioane lei (430 mii euro) si 4,38 milioane lei (961,5 mii euro), fara TVA, fondurile fiind asigurate din surse proprii.

Termenul de finalizare va fi de 48 de luni de la data atribuirii contractului.

Potrivit anuntului, CFR Calatori va incheia un acord-cadru cu o singura companie, lucrarile de reparatii urmand sa fie impartite in doua contracte sectoriale.

Primul contract sectorial subsecvent va avea o durata de 6 luni, apoi urmatoarele contracte sectoriale subsecvente se vor incheia cu o periodicitate de 6 luni. Valoarea estimata a contractului subsecvent este cuprinsa intre 1,96 milioane lei (430 mii euro) si 2,95 milioane lei (645 mii euro). CFR Calatori opereaza un parc de 29 de locomotive electrice de 5100 KW.

 

Cea de-a doua licitatie anuntata de operatorul national de transport feroviar de pasageri se refera la diverse reparatii efectuate pentru un numar de 40 de vagoane AVA 200.

Aceasta licitatie va fi impartita pe doua loturi, deschiderea ofertelor urmand a avea loc la 4 decembrie. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 9 noiembrie. Si pentru aceasta licitatie fondurile sunt asigurate din surse proprii ale CFR Calatori.

Valoarea estimata a contractului de reparatii tip RG subsecvent pentru lotul 1 este cuprinsa intre 1,07 milioane lei  (234 mii euro) si 2,5 milioane lei (547 mii euro).

Valoarea estimata a contractului subsecvent de modernizare (echipamente si instalatii) pentru lotul 2 este cuprinsa intre 91,870 mii lei (20 mii euro) si 183,7 mii lei (40 mii euro).

Valoarea estimata, fara TVA, a intregului contract pentru reparatii si modernizari ale vagoanelor AVA 200 se situeaza intre 1,16 milioane lei (254 mii euro) si 57,31 milioane lei (12,5 milioane euro).

Potrivit anuntului de participare, criteriul de atribuire il va constitui pretul cel mai scazut.

Termenul de finalizare va fi de 48 de luni de la data atribuirii contractului.

Ultimele Articole