duminică, mai 28, 2023
spot_img

CFR a reluat circulația spre Putna, după deraierea de luni după amiază de la Dornești

CFR a reluat circulația spre Putna, joi, începând cu ora 2,45, după ce ea fusese întreruptă încă de luni după amiază în urma deraierii unui tren de marfă la Dornești.

CFR a reluat circulația spre Putna

”Echipele feroviare au finalizat operaţiunile de intervenţie între staţiile Dornești și Putna prin ridicarea locomotivei şi a vagoanelor deraiate și refacerea liniei de cale ferată, prin înlocuirea traverselor. Primul tren înscris în circulaţie care a tranzitat zona a fost R 5622, care circulă pe relația Putna – Suceava, cu plecare din staţia Putna la ora 05:54”, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

CFR a reluat circulația spre Putna. Au lucrat non stop 100 de ceferiști

Aproximativ 100 de lucrători feroviari din cadrul diviziilor linii, electrificare şi intervenţii ai Sucursalei Regionale CF Iași au lucrat în ture, 24 de ore din 24, pentru restabilirea traficului pe această secție, iar pentru asigurarea continuităţii transportului feroviar, CFR SA a pus la dispoziţia călătorilor mijloace auto pentru transbordare între stațiile Dornești și Putna.

Circulația feroviară pe secția Dornești – Putna a fost închisă, din data de 19 august 2019, din cauza deraierii locomotivei și a patru vagoane din compunerea unui tren aparținând operatorului SNTFM CFR Marfă, iar incidentul este anchetat de o comisie constituită din personal feroviar de specialitate.

Ultimele Articole