spot_img
vineri, mai 27, 2022
spot_img

George Dinu este noul CFO al Grupului GRAMPET – Grup Feroviar Român. Ce spune Gruia Stoica despre el

George Dinu este noul CFO al Grupului GRAMPET – Grup Feroviar Român, cu responsabilități de coordonare la nivelul întregului grup prezent în acest moment în 10 țări europene.

CFO al Grupului GRAMPET

Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român își consolidează echipa financiară prin recrutarea lui George Dinu în rolul de Chief Financial Officer (CFO), a anunțat GFR, printr-un comunicat dat publicității joi.

„Mă bucur să aducem în echipa de management un om de calibrul lui George, având în vedere complexitatea și rigoarea financiară pe care o implică o companie multinațională cum este GRAMPET. George vine cu peste 20 de ani de experiență, din care jumătate în cadrul unor companii de consultanță Big4. Am încredere că preia o echipă bine pregătită și talentată, pe care o va ajuta să crească, păstrând aceleași standarde de guvernanță corporativă și bune practici la care se aliniază toate departamentele noastre, în toate țările în care suntem prezenți”, a declarat Gruia Stoica, președintele Grupului GRAMPET.

Experiență vastă pentru noul CFO al Grupului Grampet

De-a lungul carierei, George Dinu şi-a asumat roluri de management în departamente de Contabilitate, Controlling, Managementul Finanţelor sau Consultanţă financiară din multinaționale de top. A lucrat pe proiecte care au vizat activităţi de producţie, retail, distribuţie, energie, petrol şi gaze, producția de anvelope, real estate şi industria farmaceutică.

În ultimii patru ani, a deţinut funcţia de CFO la nivelul unui grup cu activități în industria energiei, fiind responsabil de coordonarea proiectelor de fuziuni și achiziții, divizări de companii, optimizarea trezoreriei, optimizarea activităţilor financiar-contabile şi controlling, implementarea de controale interne, buget şi planificarea resurselor financiare, analiza profitabilităţii activităţilor. Este membru ACCA și CECCAR.

„Sunt onorat să fac parte dintr-o echipă de management care a demonstrat în timp că dezvoltarea unei afaceri românești la nivel regional, dar și internațional nu numai că este posibilă, dar este și de un real succes. Prin urmare mă alătur acestei echipe cu încrederea că pot avea o contribuție importantă în atingerea obiectivelor curente și viitoare ale Grupului GRAMPET,” spune George Dinu.

Din rolul de CFO, el va coordona activitățile financiar-contabile, fiscale, de control al riscurilor și de planificare și control în cadrul grupului. Echipa sa este formată din aproximativ 80 de specialişti financiar-contabili, auditori, specialişti în managementul riscului şi control intern.

Ultimele Articole