spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

CFM lanseaza cererea de interes pentru un studiu de fezabilitate

cmffffBanca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, BERD, a lansat invitatia de exprimare a interesului privind elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru proiectul de restructurare al Cailor Ferate din Moldova, CFM.
BERD a aprobat un credit pentru CFM pentru implementarea proiectului de restructurare ce are ca scop imbunatatirea conditiilor infrastructurii, modernizarea materialului rulant, cresterea eficientei activitatii regionale, optimizarea niveului de siguranta si a serviciilor de transport.
Acest proiect va fi cofinantat de BEI. Bugetul total al proiectului este de 105 mil euro, finantat de BEI, de instrumentul de finantare „Facilitatea de Investiţii pentru Vecinătate” si BERD. Finantarea va fi acordata in doua transe.
Obiectivul contractului consta in elaborarea studiului de fezabilitate ce vizeaza stabilirea prioritatii proiectelor de modernizare a infrastructurii care vor fi finantate prin transa a doua. Lucrarile au un buget total de 52,5 mil euro, fiind inclusa si confinantarea BEI.

Mai multe detalii gasiti aici .

Ultimele Articole