spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Cel mai mare proprietar de birouri de clasă A face primul pas către rețeaua urbană feroviară a Capitalei

Un dezvoltator imobiliar, gestionar a doua proiecte  importante în nordul și în vestul Capitalei, promite dezvoltarea unei căi ferate uzinale deținute astfel încât aceasta să se poată conecta la centura feroviară de vest a Bucureștiului.

Firma Genesis Property, cel mai mare proprietar de birouri de clasă A, promite dezvoltarea unui proiect important de regenerare și dezvoltare urbană, cu includerea unui hub intermodal de transport prin care să fie asigurată conexiunea dintre zona în cauză cu Centura feroviară de vest.

În vestul Bucureștiului, Genesis Property are în proprietate o cale ferată uzinală care urmează să fie reconstruită și integrată.

Genesis Properties este dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România – West Gate Studios situat în cartierul Militari unde se mai află și West Gate Business District.  În nordul Capitalei, în Pipera, compania gestionează Novo Park, suprafața totală a proiectelor administrate de firmă fiind de 150.000 metri părtrați de birouri de clasă A.

Potrivit informațiilor Club Feroviar, detalii suplimentare vor fi stabilite în urma unor întâlniri ulterioare cu reprezentanți ai administrației.

Citește un articol Club Feroviar despre  rețeaua urbană de tren dorită de primarul general, Nicușor Dan. (D.C.)

 

Ultimele Articole