sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

Ceferist electrocutat la Dej Triaj. A fost preluat cu elicopterul și dus la spital

Un ceferist a fost electrocutat la Dej Triaj duminică dimineață, iar apoi a fost preluat cu elicopterul SMURD și dus la spital.

Printr-un apel la 112 s-a anunțat că un bărbat a fost electrocutat în gara Dej-Triaj, informează publicația locală Dejeanul.

Din primele informații, ar fi vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, angajat feroviar, care a suferit arsuri de gradele 2 și 3. La fața locului au fost trimise forțele de intervenție de la Dej, printre care o autospecială de pompieri și un echipaj de ambulanță. De asemenea, pentru transportul cât mai rapid la spital, a fost solicitat și elicopterul SMURD de la Jibou.

”În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin alături de un echipaj SAJ și elicopterul SMURD Jibou pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, electrocutat în Depoul Dej-Triaj. Bărbatul prezintă arsuri grave și este preluat de către elicopterul SMURD pentru a fi transportat la UPU-SMURD Cluj”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Ultimele Articole