spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

Ce pedeapsă a primit medicul beat care a pus la pământ bariera CFR de la Brănești, Ilfov

Medicul de la Spitalul Județean Ilfov care anul trecut, la data de 3 august, s-a urcat băut la volan și a spulberat cu mașina barierele CFR din comuna ilfoveană Brănești, iar apoi a provocat un accident rutier, a fost condamnat.

Pedeapsa este de 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare. Medicul a fost însă obligat de instanță să presteze muncă în folosul comunității, potrivit Gândul.info.

După incident, șoferul și-a văzut de drum, iar în jurul orei 20.50, pe DN3, sensul dinspre Brănești către București, la kilometrul 15, a intrat cu mașina în parapetul de pe partea stângă a drumului.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara drumului, iar un pasager, tot medic, a fost rănit. Vladimir Roșca a fost verificat cu alcooltestul, care a indicat, potrivit IPJ Ilfov, o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal, în care Regionala CFR București s-a constituit parte civilă. A fost trimis în judecată anul trecut, în data de 5 noiembrie și a primit decizia de condamnare cinci luni mai târziu, în data de 8 martie, anul acesta, după ce inițial i-a fost respinsă cererea pentru a face acord de recunoaștere.

Detalii despre accident aici.

Ultimele Articole