spot_img
luni, iunie 27, 2022
spot_img

Caz nou de COVID-19 la Metrorex

O angajată Metrorex ce își desfășoară activitatea la sediul central al companiei a fost confirmată pozitiv, joi, cu noul Coronavirus.

Acesta a fost contact direct cu tatăl acesteia care a fost testat și confirmat anterior bolnav pozitiv. Persoana în cauză este de sex feminin, cu vârsta de 41 de ani. Prin specificul funcției, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii, informează Metrorex.

„Precizăm că începând cu data de 27.04.2020, angajata Metrorex, după ce a aflat că tatăl acesteia a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus, nu s-a mai prezentat la serviciu, intrând în izolare. Colegii acesteia, cu care a intrat în contact vor intra, la rândul lor, în izolare, iar locul de muncă unde își desfășura activitatea este în acest moment dezinfectat. În conformitate cu prevederile legale, Metrorex a anunțat autoritățile competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.” Reamintim că un prim caz de coronavirus printre angajații Metrorex a fost identificat la finele lunii martie. (D.C.)

Ultimele Articole