spot_img
joi, octombrie 6, 2022
spot_img

Câteva zile în care vă mai puteți înscrie pentru interviu la una dintre cele șapte companii prezente la Târgul CFiR

Au mai rămas câteva zile în care vă puteți înscrie pentru un interviu la una dintre cele șapte companii prezente la Târgul de Carieră Feroviară în România, eveniment aflat la cea de-a IV-a ediție, care va avea loc în zilele de 20 și 21 aprilie 2021, în format online.

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, își propune prin acest eveniment să ofere tuturor persoanelor interesate de a-și începe sau consolida o carieră în acest domeniu șansa de a intra în contact direct cu angajatorii.

La eveniment, care se bucură de colaborarea cu câteva instituții de învățamânt cu profil tehnic, și-au anunțat prezența până acum următoarele companii: Alstom Transport, Grup Feroviar Român, UNICOM Tranzit, Cargo Trans Vagon, DB Cargo Romania, voestalpine Railway Systems Romania  și Societatea de Transport Bucuresti STB SA.

 

Pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România trebuie să urmezi cei 5 pași de mai jos. Pentru a obține instrucțiunile detaliate dă click pe butonul de mai jos.

  1. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului (urmărește tutorial video)
  2. Să te înscrii la interviuri (urmărește tutorial video)
  3. Să obții confirmarea din partea angajatorului pe email
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România (urmărește tutorial video)
  5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu (urmărește tutorial video)

Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Angajatori prezenți la târg

 

Alstom Transport, este deschizătoare de drumuri, având un rol important în tranziția României către un transport feroviar modern și sustenabil.

Prin diversitatea și complexitatea proiectelor sale, Alstom este un angajator atractiv pentru generațiile tinere de specialiști români, dar şi pentru cei mai în vârstă, oferindu-le șansa de a se dezvolta profesional într-un mediu internațional, având acces la informații și capabilități din toată lumea.

ALSTOM Transport angajează: Controlor Calitate – calitate; Inginer proiectant instalații electrice; Inginer Verificare și Validare ERTMS;  Manipulant marfă; Electrician; Electronist; Strungar/ Frezor; Lăcătuș întreținere și reparații; Buyer – Achiziții; Responsabil Tehnic; Montatori/ ajutori montatori; Electromecanic/ Electrician – Proiect SS&I; Mecanic locomotivă; Operator depozit; Mecanic drezină pantograf.

Programează-te pentru un interviu


GRUP FEROVIAR ROMÂN este unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviar de produse petroliere.

Celor interesati de a avea o o carieră de succes în domeniul siguranței feroviare, compania le oferă zece motive pentru a deveni partenerul lor: mediu de lucru modern, specializare și instruire, lucru în echipă, învățare extinsă, consiliere profesională și de carieră, cel mai de încredere angajator din industrie, diversitate, oportunități de carieră, instruire la standarde internaționale, comunicare.

Oferta cu care compania vine la această ediție a târgului este compusă din:

  • Anunțuri de angajare: Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET) – Activitate Vagoane; Lăcătuș Montator Agregate Energetice și de Transport (LMAET) – Activitate Locomotive; Electrician – Activitate Locomotive; Șef Tren; Șef Manevră; Mecanic de Locomotivă; Manevrant de Vagoane
  • Cursuri calificare: Șef Tren; Manevră; Manevrant Vagoane; Magaziner
  • Calificare internă: Electrician/ LMAET – reparații – activitate locomotive
  • Oportunități de carieră pentru absolvenți/masteranzi UPB – Transport, Logistică, Material Rulant și UTCB – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri

Programează-te pentru un interviu


UNICOM Tranzit este un operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994. Societatea face parte din grupul de companii Unicom Group.

Unul dintre punctele forte ale companiei îl constituie competența echipei noastre. Aceasta este formată din oameni pozitivi, inteligenți, dornici de a îmbunătăți în permanență modul în care lucrăm și de a găsi soluțiile optime pentru clienții noștri. Pregătirea lor ne permite să oferim servicii de calitate înaltă, pe care ne străduim să le îmbunătățim permanent.

UNICOM Tranzit face angajări pentru punctul de lucru Fetești, cu contract pe perioadă nedeterminată pentru următoarele posturi: Macaragiu pod rulant și automacara;  Gestionar depozit piese de schimb, materiale și combustibili;  Vopsitor industrial;  Sudor reparații vagoane de marfă;  Lăcătuș mecanic reparații vagoane de marfă;  Inginer tehnolog – normator producție;  Inspector de calitate;  Inginer coordonator proces sudură;  Inginer mecanic – prelucrări mecanice;  Electrician întreținere și reparații locomotive;  Lăcătuș mecanic reparații locomotive;  Technician reparații locomotive;  Inginer MR – reparații locomotive.

Compania asigură cazarea gratuită pentru cei care se relochează, iar celor care nu se încadrează în totalitate în cerințele postului, dar au un nivel promițător de cunoștințe teoretice și practice, CV-ul le va fi luat în considerare pentru un interviu.

Programează-te pentru un interviu


Cargo Trans Vagon SA  (CTV) angajează Instructor Tracțiune în București, dar și Șef Tren și Mecanic Locomotivă pentru toate punctele de lucru ale companiei.

CTV te așteaptă într-o echipa de profesionalisti cu vechime si experienta in domeniul feroviar. Compania continua permanent sa imbunatateasca calitatea serviciilor sale, fara a neglija proprii salariati, aceasta fiind o prioritate.

Un sistem de salarizare competitiv, care pretuieste devotamentul si spiritul de echipa, calitatea muncii prestate si grija pentru bunurile societatii, este completat de sisteme de bonusare dinamice, pe care compania reuseste sa le mentina actualizate.

Programează-te pentru un interviu


DB Cargo Romania este un operator feroviar ce asigură servicii de calitate premium, de încredere pentru clienți, viabil economic, sigur pentru angajați și atent cu mediul, printr-o flotă de locomotive și vagoane, impresionantă ca număr și performanță, precum și personal motivat și calificat.

DB Cargo Romania  este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant. Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important în cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare.

DB Cargo Romania angajează: Electrician Reparații Locomotive, RTV, Șef Tren și Mecanic Locomotivă.

Posturile sunt diponibile în zonele/localitățile: Adjud, Aleşd, Arad, Deva, Ploiești, Piatra Neamţ, Timişoara, iar una dintre condițiile principale de a vă angaja este de a deţine toate documentele necesare: autorizaţii, certificate, avize.

Fiind angajat la DB Cargo Romania ai posibilitatea de a face pasul către o carieră în Germania – este necesar să ai cunoştinţe lingvistice de limba germană sau să fii dispus să participi la un curs de limbă germană în România.

Programează-te pentru un interviu


Voestalpine Railway Systems Romania este singura companie furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii.  

voestalpine își datorează poziția de lider în segmentele de business în care activează celor 49.000 de angajati din 500 de companii și locații, pe 5 continente și 50 de țări la nivel global. În fiecare zi, prin eforturile constante de inovare și asumare a responsabilității, aceștia ne reinventează viitorul.

La această ediție a târgului, compania își dorește să angajeze Inginer Mecanic Proiectant Aparate de Cale, pentru fabrica sa din Buzău.

Voestalpine Railway Systems Romania încearcă permanent să creeze un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajații lor pe cât este plin de provocări. Pilonul central este o cultura corporate bazata pe respect și care are nevoie de încredere, diversitate și asumarea responsabilității.

Programează-te pentru un interviu


Societatea de Transport București STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul București și Județul Ilfov și are responsabilitatea de a respecta valori, principii și reguli în măsură să asigure un transport public de calitate.

Misiunea strategică a Societății de Transport București este de a oferi un serviciu de transport public sigur, fiabil, de calitate și  în condiții de siguranță a călătorilor, capabil să răspundă necesităţilor clienţilor, la tarife accesibile.

Pentru a susţine acest obiectiv, Societatea de Transport București STB SA își propune să angajeze persoane care au pregătirea şi atitudinea necesare pentru a deveni angajaţi de succes.

STB SA face angajări pentru următoarele posturi: Electrician Întreținere și Reparații; Electromecanic; Mecanic Auto; Electrician Auto; Vopsitor Auto; Sudor; Lăcătuș; Tinichigiu.

Programează-te pentru un interviu


Pentru a asigura succesul acestui eveniment, CFiR colaborează cu instituții de învățământ din toată țara, dar și cu asociații profesionale și patronale, având deja protocoale de colaborare cu Facultatea de Transporturi din cadrul UPB, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul UTCB, Universitatea din Craiova, Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR® și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).

De asemenea, CFiR este susținută în demersul de promovare a Târgului de Carieră Feroviară în România de către partenerii săi media, AGERPRES și Club Feroviar.

Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP

Urmăriți-ne pe site, newsletter-ul săptămânal și/sau social media: Facebook, Twitter și Linkedin pentru a afla noutăți despre Târgul de Carieră Feroviară în România: când încep înscrierile pentru interviuri și ce alți angajatori vor mai fi prezenți la târg.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau prin chat-ul de pe www.cfir.ro, disponibil în intervalul orar 09-17, de luni până vineri.

Ultimele Articole