spot_img
joi, martie 30, 2023
spot_img

Cătălin Drulă le cere demisia chiulangiilor din minister și din companiile feroviare

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă le cere demisia angajaților din minister și din companiile feroviare care ”și-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă”.

Cătălin Drulă le cere demisia avertisment pentru Cătălin Drulă
FOTO Asociația Pro Infrastructură

Cătălin Drulă a avut miercuri o întâlnire de lucru cu directorii din cadrul Ministerului Transporturilor și managerii unităților din subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii – MTI.

Discuțiile au vizat aspecte ce țin de activitățile desfășurate la nivelul direcțiilor MTI și al companiilor, precum și acțiunile și măsurile ce vor fi luate în următoarea perioadă pentru desfășurarea în bune condiții a activității la nivelul ministerului și a unităților aflate în subordinea acestuia, se arată într-un comunicat dat publicității de MTI miercuri după amiază.

Cătălin Drulă le cere demisia chiulangiilor: ”Este cazul să se gândească la schimbarea locului de muncă”

”De la bun început vreau să vă transmit că aveți în mine un partener. De aceea v-am convocat astăzi să discutăm cum putem să eficientizăm și să profesionalizăm activitatea la nivelul structurilor sau companiilor pe care le conduceți. Este foarte clar pentru toată lumea că, din păcate, la nivelul fiecărei structuri există persoane care și-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă. Aceste persoane dacă nu înțeleg că sunt aici să presteze o muncă în folosul oamenilor și să aducă un plus de valoare echipei, fie ca sunt la minister, fie că sunt la companii, este cazul să se gândească la schimbarea locului de muncă. Nu mă feresc să fac schimbări și nu mă feresc de reforme. Activitatea dumneavoastră și a subordonaților trebuie să fie bazată  pe profesionalism, asumarea responsabilității și transparență. Cei care pot să respecte aceste principii sunt bineveniți în echipa mea. Vreau progrese și vreau să livrăm românilor lucruri concrete”, a declarat noul ministru al Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă.

Ultimele Articole